Basistraining Bedrijfshulpverlening

In ieder bedrijf moet volgens de Arbo-wet tenminste één medewerker zijn opgeleid tot bedrijfshulpverlener. Er wordt geoefend met gespecialiseerde acteurs. Ook wordt daadwerkelijk getraind in het blussen van een 'echte' brand.


Algemene informatie

Aanbieder: MKB Cursus & Training
Vorm: op locatie
Frequentie: eenmalig
Duur: 4 dagdelen
Kosten: €349,00 (exclusief BTW)
Vroegste start: Nog niet bekend

Omschrijving


Algemeen

In ieder bedrijf moet volgens de Arbo-wet ten minste één medewerker zijn opgeleid tot bedrijfshulpverlener. Voor grotere bedrijven geldt deze verplichting per 50 personeelsleden. Als met goed gevolg de 2-daagse training Bedrijfshulpverlening (BHV) is doorlopen ontvangt de deelnemer een erkend Certificaat, dat is afgestemd op het betreffende onderdeel van de Arbo-wet. Tijdens de training kunnen deelnemers ook het officiële reanimatiediploma van de Nederlandse Hartstichting behalen.

Het certificaat blijft één jaar geldig. Om kennis en vaardigheden te behouden is er een herhalingstraining bedrijfshulpverlening van één dag. Het gaat bij het volgen van deze trainingen om meer dan alleen het voldoen aan een wettelijke verplichting. U levert een bijdrage aan het welzijn van uw medewerkers en aan de veiligheid binnen uw organisatie.

Programma

· Levensreddende handelingen.

· Reanimatie.

· Bedrijfshulpverlening.

· Theorie Verbranding en Blussing.

· Meldingsprocedure.

· Elementaire brandbestrijding.

Tijdens de training wordt geoefend met gespecialiseerde acteurs. Ook wordt getraind in het blussen van een ‘echte brand’.

Deelnemers

Medewerkers die binnen hun bedrijf de taak van bedrijfshulpverlener hebben, volgen de tweedaagse training Bedrijfshulpverlening. Deelnemers die een geldig EHBO-diploma kunnen overleggen, worden vrijgesteld voor het onderdeel ‘levensreddende handelingen’. Medewerkers die beschikken over een officieel erkend certificaat bedrijfshulpverlener nemen éénmaal per twaalf maanden deel aan de herhalingstraining.


Agenda

De agenda voor deze training is (nog) niet ingevuld of is te bekijken in de omschrijving.


Aanmelden »


Meer informatie aanvragen

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u meer informatie over deze training aanvragen.

= verplicht veld.

Informatie aanvragen