Afwikkeling van insolventies

Wanneer u uw kennis op het gebied van insolventies wilt opfrissen, dan is deze cursus een goede investering. Na afloop wikkelt u schuldsaneringen, faillissementen en surseances van een redelijke complexiteit doeltreffend af.


Algemene informatie

Aanbieder: SDU Juridische Opleidingen
Vorm: op locatie
Duur: 4 dagen
Kosten: €2185,00 (exclusief BTW)
Vroegste start: Nog niet bekend

Omschrijving

Wanneer u uw kennis op het gebied van insolventies wilt opfrissen en uitbreiden, dan is deze cursus de juiste investering. Na afloop wikkelt u schuldsaneringen, faillissementen en surseances van redelijke complexiteit doeltreffend af.

Wat kunt u verwachten?
De opzet van de cursus is praktijkgericht. De groep deelnemers is van beperkte omvang, waardoor u genoeg ruimte hebt voor uw eigen inbreng. De cursus duurt vier dagen.

Uw inzet
Wij verwachten van u een actieve inzet, zodat u er zeker van bent dat u na de cursus genoeg kennis hebt over het succesvol afwikkelen van een insolventie. Voor het volgen van de cursus moet u vooraf het cursusmateriaal doornemen, waarbij u rekening kunt houden met ongever vijf studieuren per cursusdag.

Meer informatie/programma/aanmelden

Docenten
prof. mr. Dennis Faber, directeur onderzoekscentrum Onderneming & Recht en het Instituut voor Insolventierecht van de Radboud Universiteit Nijmegen; Senior-Counsel bij Clifford Chance in Amsterdam
mr. Egbert Loesberg

Permanente educatie
NOvA: 20 PO punten (gehele cursus)


Agenda

De agenda voor deze training is (nog) niet ingevuld of is te bekijken in de omschrijving.


Aanmelden »


Meer informatie aanvragen

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u meer informatie over deze training aanvragen.

= verplicht veld.

Informatie aanvragen