Eigenaar schoonmaakbedrijf


Algemene informatie

Aanbieder: NHA thuis-cursussen
Vorm: op locatie
Duur: Variabel
Kosten: €499,00 (exclusief BTW)
Vroegste start: Nog niet bekend
Erkend door: PEAPON

Omschrijving

Wilt u geld verdienen met een dienst waarnaar ontzettend veel vraag bestaat, zowel vanuit particulieren als het bedrijfsleven? Wilt u op een eenvoudige manier uw eigen zaak beginnen? Een zaak met een fantastische groeipotentie? Start dan uw eigen schoonmaakbedrijf. In deze cursus leren we u alles wat u nodig heeft om een fantastisch eigen bedrijf op te zetten en te runnen. En we beloven u: u hoeft zelf geen poetsdoek vast te houden als u dat niet wilt!

Wilt u een kansrijke zaak opstarten?
Schoonmaken zal nooit verdwijnen of uit de mode raken. Stof is er altijd. Miljoenen huizen, kantoren, winkels, fabrieken, hotels, scholen en ziekenhuizen hebben vaak een schoonmaakbeurt nodig. Dit kunnen uw klanten worden! Het kan eigenlijk niet eenvoudiger. U kunt full- of part-time van thuis uit starten. U heeft geen speciale uitrusting nodig. U heeft geen ervaring of groot startkapitaal nodig. U zult niet teleurgesteld worden. Het feit dat veel mensen een hekel aan schoonmaken hebben kan in uw voordeel werken. Uw werk kan uiteenlopen van losse klussen bij huishoudens tot mega-contracten bij grote bedrijven. Tel hierbij op dat u meestal te maken heeft met lage overheadkosten (personeel en uitrusting) en u ziet een bedrijf met een uitstekende kans van slagen.

Over een jaar....
Als dit alles u als muziek in de oren klinkt dan kunt u uw financiële en beroepssituatie binnen nu en een jaar veranderen. Onze cursus biedt u een kans om in no-time alle kennis op te doen die nodig is voor het opzetten en runnen van een succesvol schoonmaakbedrijf. Uw leven zal compleet veranderen. U werkt wanneer het u uitkomt. U neemt uw eigen beslissingen. En u krijgt wat u verdient! U hoeft uw huidige baan niet meteen op te zeggen. Stap voor stap kunt u uw eigen zaak opzetten en uitbouwen.

Genoeg gedroomd...tijd voor actie!
Wellicht spreekt dit alles u aan. Maar hoe maakt u werkelijkheid van uw dromen? Wellicht gaat uw schoonmaakervaring niet verder dan een keertje stofzuigen of afwassen. Dit is echter niet genoeg om een eigen schoonmaakbedrijf op te zetten en draaiende te houden. We leren u alle kneepjes van het vak in deze unieke cursus. Onze cursus is opgesteld door een expert met vele jaren ervaring in de schoonmaakbranche. Iemand die u veel tips kan geven en geheimen kan onthullen. We leren u hoe u uw zaak opzet, onder de aandacht brengt, klanten kunt werven, personeel werft (als u het schoonmaakwerk niet zelf wilt doen) en de zaak draaiende houdt. Alle lesstof is zeer prettig geschreven en gemakkelijk te bestuderen.

Al uw vragen worden beantwoord
U hoeft niet over ervaring in de schoonmaakbranche of een andere branche te beschikken. In deze cursus leert u hoe u uw eigen zaak vanaf een nulpunt opbouwt. We leren u alles wat u moet weten over de schoonmaakbranche. Welke diensten u kunt leveren. Het onderzoeken van de locale markt. Begrijpen wat uw potentiële klanten willen. Het kiezen van een geschikte naam. Het opstellen van een budget etc.

Professionele hulp bij marketing en advertising
Het verschil tussen een eigen zaak en een succesvolle eigen zaak zit in goede marketing en advertising. Eenvoudig gezegd het aantrekken van klanten. Adverteren werkt altijd het beste als er een strategie achter zit. We leren u hoe u de bestbetalende klanten aantrekt. Ook leren we u hoe u concurrenten overtreft. Verder leren we u alles over lucratieve contractuele opdrachten. U maakt kennis met een groot aantal advertentiemogelijkheden: posters, direct mail, persberichten, promotie op het internet, enzovoort. Ook de prijsstrategie is een sleutelfactor bij het runnen van een eigen zaak. We leren u hoe u uw prijzen op een goede manier neerzet. Niet te voordelig, niet te duur. We laten u kennismaken met een voor deze branche unieke prijsstrategie waarmee u elke concurrent buitenspel kunt zetten!

U hoeft zelf niets schoon te maken (als u dat zelf niet wilt)
Een schoonmaakbedrijf is de ideale kleine onderneming als u niet alleen een zaak wilt runnen maar ook zelf wilt gaan schoonmaken. Als u dit niet wilt, dan is dat geen enkel probleem. We leren u hoe u personeel werft, selecteert en aanneemt. Hoeveel betaalt u hen? Hoe kunt u uw mensen motiveren? U leert het in deze cursus.

Een combinatie van huishoudelijk en commercieel werk
Als u inschrijft voor deze cursus, ontvangt u een unieke 2-in-1 combinatie. U leert alles over huishoudelijke schoonmaakklussen en klussen bij zakelijke klanten. Dit zijn twee totaal verschillende markten die u anders moet benaderen. We leren u hoe u beide markten kunt bereiken, met verbazingwekkend weinig geld kunt adverteren en heel veel succes kunt hebben.

Gratis mini-cursus: professionele schoonmaaktechnieken

In één van de modules wordt uitgebreid aandacht besteed aan professionele schoonmaakprocedures. U kunt dus een fantastisch schoonmaakresultaat krijgen tegen lage kosten. Het reinigen van ramen, vloeren, meubels, wanden etc.: alles komt aan bod. Deze vitale informatie wordt fantastisch gepresenteerd zodat u altijd over een handig naslagwerk beschikt.

Cursusinhoud
• Aan de slag in de schoonmaakbranche.
• Marketing en advertising: Hoe kunt u voordelig klanten werven.
• Het aanbieden van uw diensten.
• Werven, selecteren en motiveren van personeel.
• Het opzetten van een huishoudelijke schoonmaakservice.
• Het opzetten van een zakelijke schoonmaakservice.
• Het opzetten van een reinigingsservice.
• Andere mogelijkheden.
• Professionele schoonmaaktechnieken. Kortom, met behulp van deze unieke stap-voor-stap cursus helpen we u met het opstarten van uw eigen schoonmaakbedrijf.

Studeer in uw eigen tempo
U ontvangt de cursus in drie zendingen thuis. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby’s. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet
Met de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privé-docent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons “studentenplaza” en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

Agenda

De agenda voor deze training is (nog) niet ingevuld of is te bekijken in de omschrijving.


Aanmelden »


Meer informatie aanvragen

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u meer informatie over deze training aanvragen.

= verplicht veld.

Informatie aanvragen