Projectteams in Beweging

Training voor ervaren projectmanagers die het beste uit hun teams willen halen. Leer hoe een goedlopend team te creŽren dat projecten succesvoller afrondt. (Ism Van Aetsveld, verandermanagement, projectmanagement)


Algemene informatie

Aanbieder: Mensen in Bedrijf
Vorm: op locatie
Niveau: HBO+
Duur: 8 dagdelen
Kosten: Op aanvraag
Vroegste start: Nog niet bekend

Omschrijving

Ik ken alle projectmanagementmethodieken, en toch loopt het niet in mijn team; Hoe houd ik het team bij elkaar als er steeds nieuwe mensen komen en anderen gaan? Hoe houd ik mijn mensen betrokken in een veranderende en veeleisende projectomgeving? Kortom, hoe haal ik het beste uit mijn team?

Als deze vragen en anderen omtrent projectteams u bezighouden, nodigen we u van harte uit om deel te nemen aan de training ĎProjectteams in beweging, hoe haal ik het beste uit mijn team?í
Deze training voor ervaren projectmanagers, waarin het projectteam en de rol van de projectleider centraal staan, wordt verzorgd door Van Aetsveld (gespecialiseerd in projectmanagement en verandermanagement) en Mensen in Bedrijf (gespecialiseerd in teaminterventies).

Werkwijze:

Tijdens de training wordt u begeleid door twee specialisten: een projectdeskundige van Van Aetsveld en een teamtrainer van Mensen in Bedrijf. Wij koppelen voor u kennis en kunde op het gebied van projectmanagement en teamontwikkeling aan elkaar. Het programma bestaat voor 80% uit simulaties en oefeningen. Ons motto is 'Leren door doen'.

Trainingsdata: 22 t/m 24 november 2006. Voorafgaand aan de training vindt een individueel intakegesprek plaats. De training wordt afgesloten met een individueel coachingsgesprek.


Agenda

De agenda voor deze training is (nog) niet ingevuld of is te bekijken in de omschrijving.


Aanmelden »


Meer informatie aanvragen

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u meer informatie over deze training aanvragen.

= verplicht veld.

Informatie aanvragen