Over TrainingPlaza

TrainingPlaza biedt een wereld aan trainings- en opleidingsmogelijkheden: de snelste weg naar de professionele training of opleiding van uw keuze! Door het bundelen van het aanbod van een groot aantal opleidingsinstituten en het bieden van handige zoekmogelijkheden, krijgt u snel een actueel overzicht. Zoeken, vergelijken en kiezen wordt dus heel gemakkelijk. Of het nu gaat om individuele- of groepstrainingen, trainingen op CD-rom, video of online leren: u vindt het op TrainingPlaza.nl.

TrainingPlaza Logo

Aanmelden

Wanneer u de training of opleiding van uw keuze heeft gevonden, kunt u zich via TrainingPlaza direct aanmelden. U hoeft zich slechts eenmaal als gebruiker te laten registreren om u voor opleidingen te kunnen aanmelden en/of producten te kunnen bestellen.

TrainingPlaza zorgt er na uw aanmelding of bestelling voor dat deze snel bij het desbetreffende opleidingsinstituut terechtkomt. Het instituut zal uw aanmelding rechtstreeks naar u bevestigen en de verdere afwikkeling verzorgen. Betalen doet u rechtstreeks aan het instituut: u loopt daar dus geen enkele risico.

Kwaliteit

TrainingPlaza werkt samen met hoogwaardige opleidingsinstituten. Een groot aantal instituten heeft een kwaliteitserkenning van CEDEO. Deze erkenningen zijn gebaseerd op onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoeken.
Bovendien zijn veel instituten aangesloten bij een van de beroeps- of brancheverenigingen:

  • de Vereniging van Trainings- en Opleidingsinstituten in Nederland (Vetron);
  • het Platform van Aangewezen/Erkende Particuliere Onderwijsinstellingen in Nederland (PAEPON);
  • de Vereniging van Opleidingsinstituten voor Informatica (VOI);
  • de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs Nederland (PHBO).

Geen extra kosten voor u

De dienstverlening van TrainingPlaza kost u niets extra: u betaalt de normale opleidingskosten aan de aanbieder van uw opleiding.